VLot logo (1)

In 2016 heeft Stichting VLot Zuid-Limburg veel tijd en moeite gestoken in de overgang naar het Leger des Heils op 1 januari 2017. De gesprekken en onderhandelingen met het Leger des Heils zijn steeds in een open en constructieve sfeer verlopen, wat ons een goed gevoel voor de toekomst geeft. De begeleiding van Vlot-klanten hebben wij op 1 januari overgedragen aan het Vlotteam van het Leger des Heils, maar voor fondswerving blijft Vlot bestaan. Stichting Vlot-Zuid-Limburg zal daarvoor worden omgedoopt tot ‘vrienden van Vlot’. Geld voor scholing, werk en vrijetijdsinvulling en geld voor noodzakelijke medische ondersteuning zal Vlot blijven genereren. Om die reden blijven wij in de toekomst ook een beroep doen donateurs en sponsors. Hopelijk blijft u ons financieel ondersteunen. Wij willen onze bestuurskracht komend jaar uitbreiden. Uw berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende voor een snel contact daarover.

Nu een half jaar na de overgang worden wij in ons vertrouwen gesterkt dat met het overgaan van onze werkzaamheden naar het Leger des Heils de continuïteit van de opvang en begeleiding van onze doelgroep gewaarborgd blijft.

Hoe groot of klein uw bijdrage ook was, hij was en blijft onmisbaar. Het bestuur van Vlot dankt alle begunstigers, donateurs, vrijwilligers en medewerkers die zich gedurende de vele jaren hebben ingezet in het belang van onze klanten.Het bestuur van Vlot

Doneren kan dus nog steeds op NL30ABNA0439960495 op naam van Vrienden van Stichting Vlot. De donatie kunt u als gift aftrekken. Vlot blijft een ANBI-organisatie.

Het pand Looierstraat 26 blijft heten: Corrie Schoffelenhuis, huis voor opvang en vertrek. In die naamgeving blijven wij de oprichter van Vlot eren.

 

Wilt u nieuwsbrieven teruglezen, dan kan dat hier.